Az, akit keresel - az, aki keres

Van egy mondás: aki túrázik, teljesít, aki zarándokol, teljessé lesz. Talán azért, mert az ember a "zarándoklás" állapotában, egész máshogy szemléli a világot és önmagát.  


      Amivel dolgozom:

  • coaching - személyesen és online
  • családállítás - egyéni - személyesen és online
  • családállítás - csoportos
  • Bach virágesszenciák
  • csapatépítés
  • "Kapcsolódás" TáborokPestovics Noémi

Szerencsés és hálás vagyok, amiért azt csinálom, amit szeretek. 

A miértre a válasz az, hogy ez a "munka" az, amiben én igazán a helyemen érzem magam. Ezzel kerek a világom. Én nem csodás kézműves dolgokat, vagy kézzelfogható tárgyakat alkotok, hanem kapcsolódásokat.  Személyesen, online, vagy csoporttagok között. És ezt nagyon szeretem. Ahogy az emberek utakat találnak egymáshoz, és önmagukhoz, majd elindulnak rajta.

Ezért is ez a név: Belső Zarándoklatok. Van egy mondás: aki túrázik, teljesít, aki zarándokol, teljessé lesz. Talán azért, mert az ember a "zarándoklás" állapotában, egész máshogy szemléli a világot és önmagát. 

Én is voltam zarándokolni, és az ott megélt pillanatok egyikét sem cserélném el, még a fájdalommal telieket sem.  Egy idegen országban, a zarándokoknak kijelölt úton tapasztaltam meg talán először, milyen átadni magam "a lesz, ahogy lesz" érzésnek, majd megkapni ezután a lehető legnagyobb támogatást, amit akkor és ott kaphattam. A világom szétesett, és egész máshogy rendeződött újra.

A módszereket, amikkel én dolgozom, úgy képzelem el, mint azokat a dolgokat, amik megkönnyíthetik a zarándokok útját. Mint amilyen pl.: a friss víz, egy túrabot, egy pihenőhely, néhány biztató szó, vagy egy útitárs, aki egy darabig elkísér. 

Ahhoz, hogy megnyíljunk valakinek, és önmagunkról beszéljünk, tudom, hogy bizalom kell.  És azt is tudom, hogy ez nem könnyű út. Ellenben rengeteg lehetőséget rejt. 

Amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal, várlak szeretettel:  

"Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted, és okosabb, mint véled."
Visszajelzések

"Noémi nagyon kedves és kellemes személyiség. Jó volt vele együtt dolgozni a problémámon. A kezdeti feszültséget könnyedség, megkönnyebbülés érzés váltotta fel a kezelés közben és a végére még a problémás helyzet gyökerét, egy más síkját is megközelítettük. Ajánlom őt mindenkinek, aki valamiféle nehézséggel küzd, vagy úgy érzi, elakadt valahol az életében. "

Réka

"Szívből ajánlom Noémi egyszemélyes családállítását! Érző, odaadó, empatikus, szívvel-lélekkel vezeti a családállítást. Nemrég voltam nála és biztos, hogy még megyek! Vas megyei ismerőseim figyelmébe ajánlom Kőszegen és Szombathelyen is elérhető és ONLINE bárkinek."

Éva


"Furcsa módon attól függetlenül,hogy úgymond egy számomra idegen emberrel ültem szemben,és kellett megosztanom a problémáimat,érzéseimet-semmilyen frusztráció,diszkomfortérzet nem volt bennem,biztonságban éreztem magam,megbíztam az állítás vezetőjében"

Adrienn


"Mindenképpen ajánlanám az állítást, egyfelől mert otthonomból,kényelmesen,rugalmasan volt megoldható,másfelől kaptam lehetőséget, hogy rálátást nyerjek,hogy tulajdonképpen hogyan is működik maga az állítás,amit sok felismerés követett az utána következő napokban.

Adri

"A családállítás során végig tudtam, hogy jó kezekben vagyunk, a lényeges részek hangsúlyt kaptak, és semmi sem maradt elvarratlan."

Kata