Az, akit keresel - az, aki keres

A módszereket, amikkel dolgozom, úgy képzelem el, mint azokat a dolgokat, amik megkönnyíthetik a zarándokok útját. Mint amilyen pl.: a friss víz, egy túrabot, egy pihenőhely, néhány biztató szó, vagy egy útitárs, aki egy darabig elkísér.

Pestovics Noémi

Amikor az életünkkel és a belső világunkkal foglalkozunk, az számomra ahhoz hasonlít, mintha egy zarándokútra indulnánk.

Én nem csodás kézműves dolgokat, vagy kézzelfogható tárgyakat alkotok, hanem kapcsolódásokat.  Személyesen, online, vagy csoporttagok között. És ezt nagyon szeretem. Ahogy az emberek utakat találnak egymáshoz, és önmagukhoz, majd elindulnak rajta.

Ezért is ez a név: Belső Zarándoklatok. Van egy mondás: aki túrázik, teljesít, aki zarándokol, teljessé lesz. Talán azért, mert az ember a "zarándoklás" állapotában, egész máshogy szemléli a világot és önmagát. 

A módszereket, amikkel én dolgozom, úgy képzelem el, mint azokat a dolgokat, amik megkönnyíthetik a zarándokok útját. Mint amilyen pl.: a friss víz, egy túrabot, egy pihenőhely, néhány biztató szó, vagy egy útitárs, aki egy darabig elkísér. 

Ahhoz, hogy megnyíljunk valakinek, és önmagunkról beszéljünk, tudom, hogy bizalom kell. Amiért én mindig nagyon hálás vagyok.

 És azt is tudom, hogy ez nem könnyű út. Ellenben rengeteg lehetőséget rejt. 


Amivel dolgozom:

  • AMM coaching - személyesen és online
  • családállítás - egyéni - személyesen és online
  • családállítás - csoportos
  • Bach virágesszenciák
  • "Kapcsolódás" Elvonulások

Visszajelzések

"Noémi nagyon kedves és kellemes személyiség. Jó volt vele együtt dolgozni a problémámon. A kezdeti feszültséget könnyedség, megkönnyebbülés érzés váltotta fel a kezelés közben és a végére még a problémás helyzet gyökerét, egy más síkját is megközelítettük. Ajánlom őt mindenkinek, aki valamiféle nehézséggel küzd, vagy úgy érzi, elakadt valahol az életében. "

Réka

"Szívből ajánlom Noémi egyszemélyes családállítását! Érző, odaadó, empatikus, szívvel-lélekkel vezeti a családállítást. Nemrég voltam nála és biztos, hogy még megyek! Vas megyei ismerőseim figyelmébe ajánlom Kőszegen és Szombathelyen is elérhető és ONLINE bárkinek."

Éva


"Furcsa módon attól függetlenül,hogy úgymond egy számomra idegen emberrel ültem szemben,és kellett megosztanom a problémáimat,érzéseimet-semmilyen frusztráció,diszkomfortérzet nem volt bennem,biztonságban éreztem magam,megbíztam az állítás vezetőjében"

Adrienn


"Mindenképpen ajánlanám az állítást, egyfelől mert otthonomból,kényelmesen,rugalmasan volt megoldható,másfelől kaptam lehetőséget, hogy rálátást nyerjek,hogy tulajdonképpen hogyan is működik maga az állítás,amit sok felismerés követett az utána következő napokban.

Adri

"A családállítás során végig tudtam, hogy jó kezekben vagyunk, a lényeges részek hangsúlyt kaptak, és semmi sem maradt elvarratlan."

Kata