Fedezd fel a benned rejlő erőforrásokat és a kapcsolódások erejét!


Kapcsolódás + Feltöltődés = Kőszeg

Csatlakozz hozzánk!

Miről fog szólni ez a négy nap?

Kapcsolódásokról, feltöltődésről, pihenésről, kirándulásokról, önismeretről -lesz többek között: családállítás, tibeti hangtálak, művészetterápia, kirándulás, erdő, tó, házias reggelik és vacsorák.

Az elvonulás célja: felfedezni az egymáshoz és a magunkhoz kapcsolódás örömét, az ezekben a kapcsolódásokban rejlő erőt, figyelni önmagunkra. Megállni néhány pillanatra, "szabadságra küldeni" a folyton kattogó elmét, újra felfedezni a bennünk rejlő gyermeki örömöt. Megtalálni és újra kapcsolódni a bennünk rejlő erőforrásokhoz, megtapasztalni, milyen ebben az "erőforrásos" állapotban alkotni, "lenni."

Mit fogsz kapni ebben a 4 napban? Új nézőpontokat, önmagad rejtett erőforrásait,  az alkotás örömét, figyelmet, sok lehetőséget  a pihenésre és a kikapcsolódásra. 

És hogy mire lesz mindez jó? Én csak egyet tudok ígérni, de azt biztosan: máshogy fogsz hazamenni, mint ahogy megérkeztél. 


élmény, önismeret; szeretetteljes kapcsolódások - magunkhoz, egymáshoz; csodás környezet; tóparti szállás; csend


Kőszegre, és a kőszegi Csónakázó tó csodás környezetben fekvő partjára hívlak feltöltődni, kirándulni, művészetterápiával kapcsolódni, és megérezni a tibeti hangtálak jótékony rezgéseit.

Különleges a helyszín, mivel egy csendes, erdővel körülvett részén található a városnak a Csónakázó tó - mégis közel (10 perc séta) van a belvároshoz. 

A művészetterápiás gyakorlatok végzéséhez egy művészetterapeuta lesz a segítségünk, aki megmutatja, hogy ebben a különleges módszerben milyen sok "felfedezni-való" rejlik számunkra.

A hangfürdőt - tibeti hangtálak segítségével - szintén egy számomra kedves ember fogja tartani, aki megismertet majd minket a hangtálak gyógyító rezgéseivel.

Lesz egy nap családállítás is, ahol egymás és Bert Hellinger módszerének segítségével ránézünk arra, hogy vagyunk most az életünkben, hogy vagyunk a kapcsolatainkkal, és mit tudunk tenni azért, hogy a saját helyünkön, a saját sorsunk felé tudjunk nézni. 

Emellett lesz kirándulás Kőszeg egyik legszebb útvonalán (Napostető - Szulejmán kilátó - Királyvölgy- Madárút). 

A kirándulás nem teljesítménytúra, itt is a feltöltődés, az erdő, a hegy, a kilátás, a levegő lesz a lényeg.   

Napközben lesz idő és lehetőség felfedezni Kőszeg csodás belvárosát, emlékeket gyűjteni, és vásárolni az otthoniaknak. Igény szerint hétvégén meglátogatjuk a város termelői piacát, ahol kézműves kincseket is mindig találni. A piacra azért is érdemes ellátogatni, mert a mögötte lévő parkban áll egy öreg-öreg platánfa, ami egyesek szerint már 500 éves.

Mire számíthatsz tehát ebben a 4 napban?

csodás környezet, egy mesés tó partján- kétágyas apartmanok - különálló ágyakkal- napi kétszeri étkezés (reggeli és vacsora) - feltöltődés- kirándulás -olyan helyekre is megyünk, amit turisták nem nagyon ismernek (pl. Napostető, Madárút, sok száz éves platán) - családállítás- művészetterápia-hangtálak - vagyis lesz ecset, festék, olló, ragasztó, színes papír is- csillagok - madárdal- csend- hegy- erdő- esti beszélgetések, társasjátékok, kőszegi borok 


  Időpont:

     2022.10.13- 2021.10.16 


Helyszín: Kőszeg, Tópart Vendégház, itt meg tudod nézni a szállás weboldalát is:    https://topartkoszeg.hu/index.html

Parkolási lehetőség: a vendégháznál ingyenesen

Maximum létszám: 8 fő 

Early bird részvételi díj  szeptember 20 -ig: 68.000 Ft 

Részvételi díj szeptember 20 után: 73.000 Ft

Étkezések:

csütörtök: vacsora

péntek: reggeli, vacsora

szombat: reggeli, vacsora

 vasárnap: reggeli

Az étkezésekről: a reggeli friss helyi kenyér, házi lekvárok, vaj, növényi krémek, tea, kávé, sajtok, zöldségek, felvágottak. Tejérzékenyeknek készülünk növényi tejjel is. A vacsorák meleg, könnyű vacsorák lesznek, desszerttel vagy friss gyümölccsel. A napközbeni foglalkozások mellé pedig limonádét, teát fogunk adni. Az ebéd önellátó, 10-15 perces könnyű séta távolságra a szállástól, egymás mellett sok étterem található, illetve, mivel a szállás a Fő téren álló Írottkő szálloda tulajdonában van, ezért ott is lehetőség van ebédelni, vagy ebéd menüt kérni. Bejelentkezéskor a szálloda ad majd a heti menüről tájékoztatót. Továbbá ételkiszállításra is van lehetőség, akinek nem lesz kedve a városban sétálni. Az apartman mellett, a Csónakázó tó bejárójával szemben egy büfé is üzemel. 


Várlak, várunk szeretettel! :)


 
KAPCSOLAT:

+36-70 674 55 28
noemipestovics@gmail.com

belsozarandoklat@gmail.com

https://www.facebook.com/belsozarandoklat


                             Jelentkezem

/A jelentkezés elküldése után további információkat küldök a részletekkel kapcsolatban/

A helyszínről és Kőszegről néhány fotó: