Fedezd fel a benned rejlő erőforrásokat és a kapcsolódások erejét!


Kapcsolódás + Feltöltődés + Csodahely = Őrség 

Csatlakozz hozzánk!

Miről fog szólni ez a négy nap?

Kapcsolódásokról, feltöltődésről, pihenésről, kirándulásról, önismeretről -lesz többek között: családállítás, tibeti hangtálak, művészetterápiás gyakorlatok, kirándulás, erdő, tó, nyugalom, pihenés és házias reggelik.

Az elvonulás célja: felfedezni az egymáshoz és a magunkhoz kapcsolódás örömét, a kapcsolódásokban rejlő erőt, figyelni önmagunkra. Megállni néhány pillanatra, "szabadságra küldeni" a folyton kattogó elmét, újra felfedezni a bennünk rejlő gyermeki örömöt. Megtalálni és újra kapcsolódni a bennünk rejlő erőforrásokhoz, megtapasztalni, milyen ebben az "erőforrásos" állapotban alkotni, "lenni."

Mit fogsz kapni ebben a 4 napban? Új nézőpontokat, önmagad rejtett erőforrásait,  az alkotás örömét, figyelmet, sok lehetőséget  a pihenésre, és a kikapcsolódásra. 

És hogy mire lesz mindez jó? Én csak egyet tudok ígérni, de azt biztosan: máshogy fogsz hazamenni, mint ahogy megérkeztél. 


élmény, önismeret; szeretetteljes kapcsolódások - magunkhoz, egymáshoz; csodás környezet; erdő melletti szállás; csend


Az Őrség szívébe, Farkasfára, egy erdőkkel körülölelt helyre hívlak feltöltődni, kirándulni, művészetterápiás gyakorlatokkal kapcsolódni, és hangfürdőzni a tibeti hangtálak segítségével.

A hangfürdőt - tibeti hangtálak segítségével - egy számomra kedves ember fogja tartani, aki meg fog ismeretetni minket a hangtálak gyógyító rezgéseivel.

Itt, ezen az oldalon találsz róla bővebb információt: https://evajarabik.hu/

Lesz egy nap családállítás is, ahol egymás, és Bert Hellinger módszerének segítségével ránézünk arra, hogy vagyunk most az életünkben, hogy vagyunk a kapcsolatainkkal, és mit tudunk tenni azért, hogy a saját helyünkön, a saját sorsunk felé tudjunk nézni. 

Emellett lesz lehetőség kirándulni, erdőben sétálni, elvonulni, pihenni, beszélgetni, töltődni, vagy jó idő esetén strandolni is.

A kirándulás nem teljesítménytúra, itt is a feltöltődés, az erdő, a tó a séta és a jó levegő lesz a lényeg. A közeli Hársas-tóhoz fogunk kirándulni - strandolni, tavat körbejárni, lángosozni, pihenni mind-mind lesz lehetőség. 

Mire számíthatsz ebben a 4 napban?

csodás környezet, mesés, erdőkkel körülvett helyen -kicsi konyhával és saját fürdővel rendelkező apartmanok- 3x közös reggeli - feltöltődés- kirándulás - családállítás- önismereti gyakorlatok hangtálak - művészetterápiás gyakorlatok -vagyis lesz ecset, festék, olló, ragasztó, színes papír is- csillagok - madárdal- csend- erdő, tó-patak, esti beszélgetések, kapcsolódás, társasjátékok, és minden, ami az Őrség különleges varázsa. 

 Időpont:

    2024.06.20. - 2023.06.23.

   (csütörtök - vasárnap)


Helyszín:Őrség, Farkasfa, Fény-Szer Vendégház, itt meg tudod nézni a szállás weboldalát és facebook oldalát:

                       https://fenyszervendeghaz.hu/ , https://www.facebook.com/fenyszervendeghaz

Parkolási lehetőség: a vendégháznál ingyenesen

Maximum létszám: 10 fő 

Részvételi díj: 78.000 Ft


Az árban benne van:

szállás 3 éjszakára + 3  bőséges reggeli

csoportos családállítás

művészetterápiás, és önismereti gyakorlatok

 hangfürdő

+ Ajándék: saját, elvihető alkotás (vászonkép)


Az étkezésekről: a reggeli friss kenyér, gluténmentes extrudált kenyér, házi lekvárok, növényi krémek, tea, kávé, sajt, zöldségek, felvágottak, tojás.  Tejérzékenyeknek készülünk növényi, - és laktózmentes tejjel is. A napközbeni foglalkozások mellé pedig limonádét, teát fogunk adni. Az ebéd és a vacsora önellátó, a faluban van egy kis étterem, illetve Szentgotthárd 10 km-re van a szállástól, ahol több étterem és nagyobb boltok is megtalálhatóak. Továbbá szombaton kirándulunk a Hársas-tóhoz, ahol lángosozni is lesz lehetőség. 


Várlak szeretettel! 


 
KAPCSOLAT:

+36-70 674 55 28
noemipestovics@gmail.com

belsozarandoklat@gmail.com

https://www.facebook.com/belsozarandoklat


                             Jelentkezem

/A jelentkezés elküldése után további információkat küldök a részletekkel kapcsolatban/

Az Őrségről, és a közös alkotásokról néhány fotó: