Fedezd fel a benned rejlő erőforrásokat és a kapcsolódások erejét!


Kapcsolódás + Feltöltődés = Kőszeg

Csatlakozz hozzánk!

Miről fog szólni ez a négy nap?

Kapcsolódásokról, feltöltődésről, pihenésről, kirándulásokról, önismeretről -lesz többek között: családállítás, tibeti hangtálak, művészetterápiás gyakorlatok, kirándulás, erdő, szauna, házias reggelik.

Az elvonulás célja: felfedezni az egymáshoz és a magunkhoz kapcsolódás örömét, az ezekben a kapcsolódásokban rejlő erőt, figyelni önmagunkra. Megállni néhány pillanatra, "szabadságra küldeni" a folyton kattogó elmét, újra felfedezni a bennünk rejlő gyermeki örömöt. Megtalálni és újra kapcsolódni a bennünk rejlő erőforrásokhoz, megtapasztalni, milyen ebben az "erőforrásos" állapotban alkotni, "lenni."

Mit fogsz kapni ebben a 4 napban? Új nézőpontokat, önmagad rejtett erőforrásait,  az alkotás örömét, figyelmet, sok lehetőséget  a pihenésre és a kikapcsolódásra. 

És hogy mire lesz mindez jó? Én csak egyet tudok ígérni, de azt biztosan: máshogy fogsz hazamenni, mint ahogy megérkeztél. 


élmény, önismeret; szeretetteljes kapcsolódások - magunkhoz, egymáshoz; csodás környezet; erdő melletti szállás; csend


Kőszegre, a Szabó-hegy lábához, erdő mellé hívlak feltöltődni, kirándulni, művészetterápiás gyakorlatokkal kapcsolódni, és hangfürdőzni a tibeti hangtálak segítségével.

Különleges helyszín, a hegy lábánál, egy nagy kertben, a szállás fölött erdővel. A pihenésben, és a feltöltődésben a kirándulás és a szabad programok mellett szauna is segíteni fog majd. 

A hangfürdőt - tibeti hangtálak segítségével - egy számomra kedves ember fogja tartani, aki meg fog ismeretetni minket a hangtálak gyógyító rezgéseivel.

Itt, ezen az oldalon találsz róla bővebb információt: https://evajarabik.hu/

Lesz egy nap családállítás is, ahol egymás, és Bert Hellinger módszerének segítségével ránézünk arra, hogy vagyunk most az életünkben, hogy vagyunk a kapcsolatainkkal, és mit tudunk tenni azért, hogy a saját helyünkön, a saját sorsunk felé tudjunk nézni. 

Emellett lesz lehetőség kirándulni, várost nézni, erdőben sétálni, elvonulni, pihenni, kőszeg bort kóstolni. 

A kirándulás nem teljesítménytúra, itt is a feltöltődés, az erdő, a hegy, a kilátás, a séta és a jó levegő lesz a lényeg.   

Napközben lesz idő és lehetőség felfedezni Kőszeg csodás belvárosát, emlékeket gyűjteni, és vásárolni az otthoniaknak. Igény szerint hétvégén meglátogatjuk a város termelői piacát, ahol kézműves kincseket is mindig találni. A piacra azért is érdemes ellátogatni, mert a mögötte lévő parkban áll egy öreg-öreg platánfa, ami egyesek szerint már 500 éves.

Mire számíthatsz ebben a 4 napban?

csodás környezet, egy mesés erdő közelében - konyhával és saját fürdővel rendelkező apartmanok- 3x közös reggeli - feltöltődés- kirándulás -olyan helyekre is megyünk, amit turisták nem nagyon ismernek (pl. Madárút, Gyöngyös part, Királyvölgyi Büfé, sok száz éves platán) - családállítás- önismereti gyakorlatok hangtálak - vagyis lesz ecset, festék, olló, ragasztó, színes papír is- csillagok - madárdal- csend- hegy- erdő-forrás, esti beszélgetések, kapcsolódás, társasjátékok, kőszegi borok, szaunázási lehetőség 

 Időpont:

    2023.09.14. - 2023.09.17.


Helyszín: Kőszeg, Mohás Vendégház, itt meg tudod nézni a szállás weboldalát is:    https://mohas.hu/hu/

Parkolási lehetőség: a vendégháznál ingyenesen

Maximum létszám: 10 fő 

Early bird részvételi díj 2023.08.10.-ig: 68.000 Ft 

Részvételi díj 2023.08.10. után: 75.000 Ft


Az árban benne van:

szállás 3 éjszakára + 3  bőséges reggeli

csoportos családállítás

művészetterápiás, és önismereti gyakorlatok

 hangfürdő

+ Ajándék: 2x60 perc szauna használat 


Az étkezésekről: a reggeli friss helyi kenyér, házi lekvárok, vaj, növényi krémek, tea, kávé, sajt, zöldségek, felvágottak, tojás, bundás kenyér.  Tejérzékenyeknek készülünk növényi tejjel is. A napközbeni foglalkozások mellé pedig limonádét, teát fogunk adni. Az ebéd és a vacsora önellátó, a városközpont  2km-re van  a szállástól, ott egymás mellett sok étterem található. Továbbá ételkiszállításra is van lehetőség, akinek nem lesz kedve a városban sétálni. A kirándulás napján vacsorázási lehetőség a kőszegi Királyvölgyi Büfében lesz, ami szintén csodás helyen, turistaútvonalak kereszteződésében található. 


Várlak szeretettel! 


 
KAPCSOLAT:

+36-70 674 55 28
noemipestovics@gmail.com

belsozarandoklat@gmail.com

https://www.facebook.com/belsozarandoklat


                             Jelentkezem

/A jelentkezés elküldése után további információkat küldök a részletekkel kapcsolatban/

A szállásról és Kőszegről néhány fotó: