AMM Coaching

Mi az AMM?

Azt jelenti: Alkosd Meg Magad!

Egy olyan coaching folyamat, ahol a szavak mellett és sokszor helyett az alkotás kap szerepet. Amikor létrehozol, életre hívsz valami újat, aminek a segítségével kapcsolódhatsz az erőforrásaidhoz, az érzelmeidhez, és új nézőpontokat fedezhetsz fel. 

Már az alkotás folyamata önmagában is lehet felszabadító, örömteli, stresszoldó, vagy épp elmélyülős. És amit megalkottál, mindig értékes, mindig. Nem szép, vagy csúnya, vagy művészi, vagy gyerekes, vagy tökéletlen, hanem értékes, mert általad jött létre, és ott vagy benne te is. 

A közös munkánk során megtapasztalhatod, hogyan tudod a hétköznapokban eszközként használni az alkotást, hogyan nézz "új" szemmel a saját és mások munkájára.

Csatlakozz hozzám az úton egy ideig, és tekints magadra önmagad alkotójaként! 

Miben segíthet egy coaching folyamat:

  • döntéshelyzetek
  • munkahelyi problémák
  • életvezetés
  • stresszkezelés

Mi nem a coaching:

  • nem terápiás folyamat és nem is helyettesíti azt
  • a coach nem ad tanácsot
  • nem ad kész megoldásokat
  • nem célja a múlt és a jelen ok-okozati összefüggéseinek feltárása

Hogyan tudunk kapcsolódni:

Online és személyesen is, akár a következő űrlap kitöltésével:

Amennyiben kedved van betekinteni ebbe a világba, megtapasztalni az alkotás örömét, vagy csak kicsit kikapcsolódni, elmélyülni; az oldal alján találsz egy letölthető füzetet, amit úgy állítottam össze, hogy a benne lévő gyakorlatokat otthon is el tudd végezni. Indulhatunk?
..amit megalkottál, mindig értékes, mindig. Nem szép, vagy csúnya, vagy művészi, vagy gyerekes, vagy tökéletlen, hanem értékes, mert általad jött létre, és ott vagy benne te is.

Milyen eszközökkel dolgozunk?

Alapvetően egy coaching folyamat, a coaching keretrendszerével és szabályaival. Ezenkívül színes ceruzával, papírral, ollóval, ragasztóval, néha festékkel, ecsettel.

Mit jelent a coaching?

Egy olyan folyamat, amelynek során a coaching-ot kérő megfogalmaz egy célt, amelyhez az alkalmak során igyekszünk minél közelebb kerülni. Az ülések során a kitűzött cél megvalósításához szükséges erőforrásokat keressük, illetve a felvetett problémát egy másfajta keretrendszerbe helyezzük. Rengeteg önálló és közös gyakorlat segíti a folyamatot.

Egy találkozás kb. 1 órás, a számuk pedig 3-4-5 alkalom, adott témától, megállapodástól függően.

A közös munka mindig egy nulladik alkalommal kezdődik, amelyen kiderül, tudunk-e együtt dolgozni, és ha igen, akkor keretet adunk a későbbi munkának: szerződésben rögzítjük a vállalásainkat. Például: a találkozások számát, idejét, kezdetét, végét, és egyéb feltételeket.

Mire számíthatsz az alkalmak során: figyelemre, új nézőpontokra, az erőforrásaidra és azok mozgósítására, alkotásra, jelenlétre, kapcsolódásra.